Tweede editie van Kindertheaterfestival BRUIST!

Na het oorverdovende succes van de eerste editie van Kindertheaterfestival BRUIST! in 2019, volgt er nu ook een tweede editie. In deze uitdagende tijden is STORMKOP de ideale site om veilig te genieten van cultuur. We voorzien een fantastisch programma voor iedereen vanaf 3 jaar: leuke voorstellingen, leutige workshops, lollig straattheater, lachwekkende verhalen, levendig spelplezier en lekkere hapjes en drankjes.

*** Update 15/09/2020: Kindertheaterfestival BRUIST! is uitverkocht! Zelfs de wachtlijst is volgeboekt! ***

 

Kindertheaterfestival

BRUIST! is het enige kindertheaterfestival in België! Samen met onze partners FroeFroe, Laika, hetpaleis, STORMKOP en andere vrienden ontvangen we jullie op zondag 20 september graag op een dag vol kinderpret. We verwelkomen jullie in twee groepen: de ene ’s voormiddags, de andere ’s namiddags.

Hier vind je alvast de voorstellingen die zullen plaatsvinden. Het concrete programma van het kindertheaterfestival volgt later op de website van FroeFroe.

Ohja: het is die dag Antwerpen Autovrij, dus kom zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer! Lees hier meer.

 

Registreren

*** Update 15/09/2020: Kindertheaterfestival BRUIST! is uitverkocht! Zelfs de wachtlijst is volgeboekt! ***

Verzeker je toegang door je bubbel te registreren voor een tijdslot (9u30 tot 13u of 13u30 tot 17u) en een ticket aan te kopen op de website van STORMKOP.

Een ticket voor Kindertheaterfestival BRUIST! kost € 4 per persoon. Dit geeft je toegang tot BRUIST! en gebruik je op de dag zelf om een voorstelling te kijken of iets te drinken. Op het festivalterrein kan je extra jetons kopen voor voorstellingen, workshops en andere consumpties.

 

Corona

Bij de registratie vragen we in het kader van contact tracing je naam, adres, gsm-nummer, mailadres en lievelingsgeur van elke bezoeker. We zweren op de schat onder ons bed dat we de gegevens enkel hiervoor zullen gebruiken! We sturen je data na 14 dagen richting de bodem van de Schelde.

Alle kleinere en grote kinderen boven de 12 jaar dragen een mondmasker op de site, behalve als je in de bar zit om iets te drinken of te eten.

 

Kindertheaterfestival BRUIST! is een organisatie van Part of Antwerp in partnership met FroeFroe, De Studio, hetpaleis, Laika, STORMKOP en vrienden.

kindertheaterfestival bruist 2019