Kalender april 2021

Het is paasvakantie! Daarom richten we onze kalender deze maand iets meer op de jeugd!

– STORMKOP-KAMPEN: Stormkop organiseert vakantiekampen voor verschillende leeftijden gedurende de hele paasvakantie. In verschillende thema’s en volgens de nodige maatregelen zorgen ze voor onvergetelijke momenten. Contacteer hen snel en kijk of er nog plaatsen zijn voor de 1e en/of 2e week van de vakantie. Meer informatie kan je hier vinden.

– PAASVAKANTIE IN HET MAS: het MAS geeft 2 ateliers die telkens 4 dagen duren. Zo krijgen kinderen van 5 tot 12 jaar de kans om te knutselen aan een eigen schip en kompas, geheime morsetaal te leren, te ontdekken waarom zeemannen vaak tatoeages hebben … Ze leren er alles over het zeemansleven van vroeger en nu! Stap jij mee aan boord? Schrijf hier je snel in!

– DE ANTWERPSE FLUISTERAAR: de Antwerpse fluisteraar is een leuke manier om een geliefde een persoonlijke boodschap te laten influisteren. Via de gratis app “De Fluisteraar” kan je een boodschap inspreken en versturen (€ 1,99). De gelukkige ontvangen kan met een persoonlijke code de boodschap gaan beluisteren! Gun jij iemand een uitstapje naar het Eilandje voor een hartverwarmende boodschap? Lees hier hoe je dit kan doen.