BRUIST Kindertheaterfestival

terug naar agenda

*** Update 15/09/2020: Kindertheaterfestival BRUIST! is uitverkocht! Zelfs de wachtlijst is volgeboekt! ***

Part of Antwerp is trots om de tweede editie van het Kindertheaterfestival BRUIST! te lanceren. Het ideale moment om je kinderen zich te laten uitleven op een veilige maar uitdagende manier.

Op de locatie van Stormkop kan jong en oud de hele dag pret beleven met zicht op het Havenhuis. We voorzien tijdens Antwerpen Autovrij een ruim programma van voorstellingen en workshops voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Verwacht je aan spitante voorstellingen, spetterende workshops, stomend straattheater, sappige verhalen, spannend spelplezier en smeuïge hapjes en drankjes.

Kindertheaterfestival BRUIST! is een organisatie van Part of Antwerp in partnership met FroeFroe, De Studio, hetpaleis, Laika, STORMKOP en vrienden.

PROGRAMMA:

Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van Kindertheaterfestival BRUIST! splitsen we de dag op in twee tijdsloten: voormiddag (9u30 – 13u) en namiddag (13u30 – 17u). De voorstellingen staan verspreid over het terrein. Het is soms even stappen voor je op de juiste locatie bent. Het programma start om 10u of om 14u. Kom zeker op tijd.

Bij de voorstellingen wordt telkens de minimumleeftijd aangegeven, gelieve deze ook te respecteren.

Het concrete programma volgt nog. Hieronder vind je de voorstellingen die zeker zullen plaatsvinden. Op de website van FroeFroe vind je meer info. Het uurschema en plannetje komt daar later online en krijg je ook ter plaatse aan de infobalie.

REGISTREREN

*** Update 15/09/2020: Kindertheaterfestival BRUIST! is uitverkocht! Zelfs de wachtlijst is volgeboekt! ***

Verzeker je toegang door je bubbel te registreren voor een tijdslot (9u30 tot 13u of 13u30 tot 17u) en een ticket aan te kopen op de website van STORMKOP.

Een ticket voor Kindertheaterfestival BRUIST! kost € 4 per persoon. Dit garandeert je toegang tot BRUIST! en kan je op de dag zelf gebruiken om een voorstelling te kijken of iets te drinken. Op het festivalterrein zelf kan je extra jetons kopen voor voorstellingen, workshops en andere consumpties.

CORONA

Bij de registratie vragen we in het kader van contact tracing naam, adres, gsm-nummer, mailadres en lievelingsgeur van elke bezoeker. We zweren op de schat onder ons bed dat we de gegevens enkel hiervoor zullen gebruiken! We sturen je data na 14 dagen richting de bodem van de Schelde.

Indien je toch niet kan komen door onoverkomelijke stortbuien of andere scheurbuikziektes, stuur een mailtje naar info@stormkop.be. Zo houden we de wachtlijst zo klein mogelijk.

Door de coronamaatregelen mogen er slechts 400 mensen binnen. Gelieve een keuze te maken tussen voor- of namiddag. Uitverkocht? Stuur een mail of bel naar de STORMKOPphone (0479 661 094) en we zetten je op de wachtlijst.

Alle kleinere en grote kinderen boven de 12 jaar dragen een mondmasker op de site, behalve als je in de bar zit om iets te drinken of te eten.

VOORSTELLINGEN:

AARDAPPELSOEP – Laika & Agora Theater (7+ – in openlucht – 2 jetons (waarde € 4))

DE BEVRIJDING VAN HET EDELHERT (LUISTERSPEL) – hetpaleis / Thomas Bellinck & Khalid Koujili El Yakoubi (8+ – in openlucht – 2 jetons (waarde € 4))

TUNING THINGS – Tuning People (6+ – in openlucht – 1 jeton (waarde € 2))

DE KRAKEN – Compagnie Lodewijk/Louis (8+ – in openlucht – 2 jetons (waarde € 4))

GASPARD – Une Tribu (5+ – binnenlocatie – 1 jeton (waarde € 2))

TIME PLAY – Lap en Villanella (5+ – in openlucht – 2 jetons (waarde € 4))

DE STAD – WIThWIT (6+ – binnenlocatie – 1 jeton (waarde € 2))

TRASHBEATZ (voor iedereen – in openlucht – gratis)

DUCKTAPE – Theaterwerkplaats Nest (iedereen – in openlucht – 1 jeton (waarde € 2))

TRANSPORT EXCEPTIONEL – Kopland (6+ – in openlucht – 1 jeton (waarde € 2))

ROMMELMAN – Koen Swanenberg (6+ – in openlucht – 1 jeton (waarde € 2))

MARSMANNEN MET HONGER – Tine Joris & Ephraim Cielen (4-12 jaar – in openlucht – 1 jeton (waarde € 2))

Atelier STORM JAGEN – Stormkop (6+ (niet voor bangeriken) – gratis – 60′)

Atelier JUTTEN – Stormkop (voor iedereen jonger dan 99 – gratis – 60′)

DOORLOPENDE VOORSTELLINGEN

De Bangelijke Sprookjesmolen (>1,20m, openlucht, gratis)
Het Pretpakket (openlucht, gratis)
De Kovid King (openlucht gratis)
Sojoez R97 – Tal en Thee (binnen, 1 jeton (waarde € 2))
Mallemolen – de van hut (openlucht, gratis)
Atelier Stormmelders maken (gratis)
Atelier Stormstokken slijpen (gratis)


Inkom: € 4. Voorstellingen ter plaatse te betalen met jeton(s). *** Update 15/09/2020: Kindertheaterfestival BRUIST! is uitverkocht! Zelfs de wachtlijst is volgeboekt! ***
Datum: zondag 20/09/2020 (Antwerpen Autovrij!)
Locatie: Stormkop, Droogdokkenweg 4, 2030 Antwerpen
Bereikbaarheid: Het is Antwerpen Autovrij, dus kom zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of met de fiets.
* Openbaar vervoer: BUS 764 halte Antwerpen Royerssluis + 7 minuten wandelen / TRAM 7 halte Eilandje+ 10 minuten wandelen / TRAM 24 halte Havenhuis + 10 minuten wandelen.
* Met de fiets: plaats je fiets in de fietsenstalling voor STORMKOP. Dichtstbijzijnde Velo-station is Velo 223 Rijnkaai, aan het Red Star Line Museum. Van daar is het nog 5 minuten wandelen.
Rolstoel- en kinderwagentoegankelijk: ja
Partners: Theater FroeFroe, Stormkop, De Studio, hetpaleis, Laika en vrienden

Stormkop: Stormkop is een ‘expressieve vrijhaven’ voor jonge en minder jonge avonturiers. Ze organiseert o.a. jeugdkampen rond actuele thema’s. Gedurende de zomer vinden er streetart-workshops plaats en is Stormkop ook het decor voor het Kindertheaterfestival ‘Bruist!’.

Stormkop