Kamperen met zicht op ’t Eilandje

Binnenkort kan je je tentje opslaan met zicht op ’t Eilandje! Wat vroeger gekend was als stadscamping ‘De Molen’, heropent op 1 april 2021 als ‘City Camping Antwerp’. Maar eerst wordt de infrastructuur helemaal vernieuwd en gepimpt.

De uitbating is in handen van Werkmmaat, een vzw die mensen begeleidt die het moeilijk hebben om een job te vinden op de reguliere arbeidsmarkt. Op City Camping Antwerp zal je vlakbij het stadscentrum kunnen kamperen. Met de waterbus, de fiets, de tram of simpelweg te voet ben je op amper een kwartiertje in het stadscentrum.

City Camping Antwerp Kamperen

We willen in eerste instantie de infrastructuur herstellen en pimpen”, zegt Stef Bossaerts van Werkmmaat. “Maar daar blijft het niet bij. Onze stadscamping krijgt modern ingerichte glampingtenten, er komen ruime parkeerplekken voor campers en een gezellig plein waar caravans en tenten welkom zijn. Of je nu een camper, caravan of tent meebrengt, we ontvangen iedereen met open armen!

Een straf team met gemotiveerde medewerkers zal alles in goede banen leiden. De lat ligt hoog om iedere gast een mooie reiservaring mee te geven, waarbij de focus ligt op een persoonlijke ontvangst, veiligheid, hygiëne en gezelligheid.

We zijn benieuwd!

Binnenkort vind je meer info op deze website.