Waterfront Bar & Resto: wie wordt de nieuwe chef?

Waterfront Bar & Resto was tijdens PoA 2018 een van de meest populaire evenementen. Meer dan 4000 fijnproevers bezochten het drijvende restaurant in het Kattendijkdok, en heel wat mensen deden dat bovendien met de watertaxi!

Toen was het topchef Seppe Nobels van Graanmarkt 13 die 2700 mensen verleidde om te blijven eten. Dat zorgde ervoor dat Waterfront wekenlang helemaal uitverkocht was. En we verwachten niets minder dit jaar…

Wij weten namelijk al wie de topchef wordt voor de nieuwe editie van Waterfront Bar & Resto. En reken maar dat het de moeite is! Een verrassende maar toch logische keuze, waarbij we de kwaliteit van de gastronomie voorop hebben gezet. Nog even geduld, binnenkort maken we de topchef bekend.

Ook goed om weten: omwille van het succes van de vorige editie, zal Waterfront Bar & Resto nu meer dan vier weken lang geopend zijn voor het publiek! Zoek dus maar al een plaatsje in je agenda tussen 14 augustus en 15 september. Tussen 16 en 22 september voorzien we nog een week voor de B2B-klanten.

Te benieuwd om stil te zitten? Ga dan naar onze Facebookpagina en schrijf in de comments wie jij denkt dat de nieuwe chef wordt!