Voet Aan Wal: het eerste jobFESTIVAL van België

Op PoA 2019 zorgen we voor een Belgische primeur: Voet Aan Wal wordt het eerste job-FESTIVAL van België! Maar wat maakt dit dan zo speciaal?

Ben je op zoek naar een leuke job in de haven? Of wil je gewoon je netwerk uitbreiden? Dan moet je op 12 september naar het Zaha Hadidplein komen! Want Voet Aan Wal is méér dan zomaar een traditionele jobbeurs. Dit is wat je er kan beleven:

Jobbeurs (uiteraard)

Meer dan 40 havengerelateerde bedrijven stellen zichzelf en hun vacatures voor aan fraai ontworpen standjes. Hier kan je je netwerk uitbreiden of heel gericht op zoek gaan naar een job die bij jou past.

Kleurencodes helpen je zoeken

Aan de hand van kleurencodes kan je eenvoudig herkennen welke bedrijven welke soort jobs aanbieden. Makkelijk en leuk, want ook de bedrijven zullen jou makkelijker kunnen herkennen als een potentiële kandidaat!

 

Leren in de Grow Zone

We bieden je een hele resem opportuniteiten aan om te groeien als professional. In onze ‘Grow Zone’ in het Havenhuis kan je onder andere:
– je cv laten screenen,
– een workshop ‘Optimalisatie van je LinkedIn-profiel’ volgen,
– leren hoe je je smartphone inzet als sollicitatietool,
– profielfoto’s laten nemen,
– de Lego-havensimulatie proberen,
– nieuwe jobs ontdekken in VR,
– …

 

Andere activiteiten

Even ontspannen? Dan kan je deelnemen aan een havenfietstocht, de haven verkennen per elektrische sloep of aan een van de ludieke randactiviteiten deelnemen. Je zal je er geen seconde vervelen!

 

Afterwork event

Naarmate de dag vordert wordt Voet Aan Wal meer en meer een festival. Wanneer de jobbeurs sluit kan het feestje starten tijdens het afterwork event. Dj’s, drankjes, foodtrucks en zelfs een Stille Disco zorgen voor de ambiance. Perfect om informeel verder te netwerken!

 

PoA Talks

Voor wie minder zin heeft in een feestje, bieden we nog een geweldig toetje aan: tijdens de PoA Talks ontvangen we een aantal boeiende sprekers die samen in debat gaan over de jobs van de toekomst.

Alles is dus voorhanden om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met werken in de haven. Zet 12 september in je agenda en vind de job van je leven!

 

Voet Aan Wal is een organisatie van vzw Part of Antwerp, met steun van Alfaport Voka, Port of Antwerp, Talentenstroom en Talentenfabriek.