Vind een job tijdens PoA!

Tijdens Part of Antwerp lanceren we een uniek evenement in België: het job-festival Voet Aan Wal! Want zeg niet zomaar ‘jobbeurs’ tegen een job-FESTIVAL…

Samen met partners Port Of Antwerp, Talentenstroom, Talentenfabriek en Alfaport Voka bouwen we op donderdag 12 september het Zaha Hadidplein om tot een jobfestivalsite. Je kan er terecht om jezelf professioneel te ontplooien op onze jobbeurs en in onze workshopruimte ‘The Grow Zone’, maar je kan je ook gewoon komen amuseren en netwerken!

JOB-festival

Niet alleen zullen meer dan 40 bedrijven hun meest uitdagende vacatures presenteren op een jobbeurs. Je kan ook komen bijleren in onze ‘Grow Zone’. Dit is een workshopruimte in het Havenhuis waar je nieuwe skills kan leren die zeker nog van pas zullen komen. Daarnaast kan je komen luisteren naar interessante sprekers, de Lego-havensimulatie proberen of nieuwe jobs ontdekken in VR.

 

Job-FESTIVAL

Het festivalluik zal snel duidelijk worden. We voorzien heel wat randanimatie, dj’s en een heuse afterwork party. Daar kan je zelfs genieten van een Stille Disco, een feestje waarbij de beats alleen via je koptelefoon te horen zijn! Maar geniet zeker ook van de foodtrucks of de tochtjes per elektrische sloep of fiets. Het ideale moment om te feesten en netwerken met je collega’s of vrienden.

Voet Aan Wal wordt uniek! Zet 12 september alvast in je agenda om een professioneel feestje te komen bouwen op het Zaha Hadidplein.

 

Voet Aan Wal is een organisatie van vzw Part of Antwerp, met steun van Alfaport VokaPort of AntwerpTalentenstroom en Talentenfabriek.