Tizarte Street Art Parcours: beter dan ooit!

Het Tizarte Street Art Parcours is er al bij sinds het prille begin van Part of Antwerp in 2017. Dit project heeft al drie jaar een stevige impact op het Eilandje. De beste graffiti- en street artkunstenaars verrijkten de omgeving van het Kattendijkdok met hun prachtige kunstwerken, en daar doen we in 2019 nog een schepje bovenop.

Tizarte Street Art Parcours is een samenwerking tussen Part of Antwerp, Port of Antwerp, Treepack, Piazza dell’Arte en STORMKOP. Deze drie laatste organisaties zorgen deze zomer voor een mooi voortraject, waarbij Antwerpse jongeren de kans krijgen om zich artistiek uit te leven onder begeleiding van professionals. Tijdens de zomerkampen leren ze meer over de kunst, maar ook over het thema duurzaamheid.

Dit thema komt namelijk ook terug in de kunstwerken zelf. In 2019 worden twee grote kunstprojecten opgesteld, waarbij afval uit de Schelde en de omgeving wordt verwerkt. Dat belooft interessant en uitdagend te worden! Waar de kunstwerken zullen verschijnen, houden we voorlopig nog even geheim…

Het Tizarte Street Art Parcours opent op 31 augustus en loopt tot 15 september. We voorzien ook begeleide wandelingen van onze ambassadeur en street artkenner Tim Marschang. Je kan je nu al inschrijven voor deze ‘Tizarte Street Art Tours’ via deze link. De prijs hiervoor is € 13 per persoon.

Geïnteresseerd? Check dan ons Facebookevent via deze link!