Sterrenrestaurant Likoké aan het roer van Waterfront Bar & Resto

Waterfront Bar & Resto is terug! Van 14 augustus tot en met 15 september kan je weer heerlijk lunchen en dineren op het water met adembenemend zicht op het Havenhuis en de binnenstad. Vorig jaar roerde Seppe Nobels in de potten en was de Waterfront met meer dan 2700 couverts en meer dan 4000 bezoekers helemaal uitverkocht!

Dit jaar brengt het team van Restaurant Likoké zijn ontembare passie voor het koken van het zuiderse Frankrijk naar het Antwerpse Kattendijkdok. Bijna vijf weken lang laten Piet Huysentruyt, zoon Cyriel en chef Anthony Stoop het Antwerpse publiek proeven van de meest opvallende Likoké-klassiekers.

De keuken is gekend om zijn liefde voor het lokale terroir, de brute en rustieke natuur. Lokale producten worden gecombineerd met een brede variatie aan smaken met wereldwijde roots. De inspiratie hiervoor wordt opgedaan tijdens verre reizen, ontmoetingen en de persoonlijkheden van het multiculturele team achter Likoké.

De gedeelde passie van Chef Piet, Chef Anthony Stoop, Guido Niño Torres, Toshio Muronosono en Cyriel neemt de bezoekers mee op een avontuurlijke culinaire reis. Een unieke smaakbeleving die je ongetwijfeld niet wil missen.

De reservaties gaan van start op vrijdag 26 juli om 12u00 via www.thewaterfront.be