Reserveren voor Waterfront Bar & Resto? Dat kan vanaf NU

Van 14 augustus tot 15 september wordt Waterfront Bar & Resto opnieuw het kloppende hart van stads- en havenfestival Part of Antwerp. Wat maakt Waterfront zo bijzonder? De locatie! Waterfront bevindt zich namelijk op een ponton in het Kattendijkdok. Het ponton van 550 m² ligt op amper 30 cm boven de waterspiegel. Je neemt het aperitief, luncht of dineert dus letterlijk op het water met een fantastisch uitzicht op het Havenhuis, de Londenbrug en binnenstad.

Verhaal over generaties heen
Vijf weken lang brengt het team van sterrenrestaurant Likoké zijn ontembare passie voor het koken van het zuiderse Frankrijk naar het Antwerpse Kattendijkdok. Op het menu? Likoké-klassiekers met een brede variatie aan smaken met wereldwijde roots. Met de naam Likoké brengt Piet een ultieme hommage aan zijn vader, die deze bijnaam kreeg in koloniaal Congo en bovendien ooit zelf nog in Antwerpen het schip naar Congo nam. Likoké is een verhaal over generaties heen, van grootvader ‘Likoké’ naar zoon Piet Huysentruyt en dan naar kleinzoon Cyriel Huysentruyt. Exact zes jaar nadat Piet zijn restaurant in Les Vans opende, beloond werd met een Michelinster en bij Gault-Millau een plaats kreeg in de groep van vijftig beste restaurants in Frankrijk, zette de 56-jarige tv-kok en sterrenchef eerder dit jaar een flinke stap opzij. Zijn zoon Cyriel nam op 28-jarige leeftijd mee het roer over.

Wat je kan verwachten
De keuken is gekend om zijn liefde voor het lokale terroir, de brute en rustieke natuur. Lokale producten worden gecombineerd met een brede variatie aan smaken met wereldwijde roots. De inspiratie hiervoor wordt opgedaan tijdens verre reizen, ontmoetingen en de persoonlijkheden van het multiculturele team achter Likoké. De gedeelde passie van Chef Piet, Chef Anthony Stoop, Guido Niño Torres, Toshio Muronosono en Cyriel neemt de bezoekers mee op een avontuurlijke culinaire reis. Een unieke smaakbeleving die je ongetwijfeld niet wil missen! Op maandag 5 september stellen Piet en Cyriel het menu voor.

Prijzen
Voor het Waterfrontlunchmenu by Likoké (4 gangen) betaal je 55 euro, inclusief koffie of thee. Genieten van een 6 gangendiner, inclusief koffie of thee, doe je voor 79 euro.

Voor wie?
Waterfront Bar & Resto is een bijzonder, exclusief en tijdelijk concept van woensdag 14 augustus tot en met zondag 22 september voor zowel particulieren als B2B-klanten. Particulieren kunnen boeken van 14 augustus tot en met 15 september. Nadien hebben we nog een week voor B2B-klanten. Op 22 september doet Waterfront de deuren opnieuw dicht.

Hoe reserveren?
Reserveer vanaf NU via www.thewaterfront.be