Part of Antwerp is terug!

Part of Antwerp is terug! Voor het derde jaar op rij zetten we het Eilandje als brug tussen stad en haven in de schijnwerpers. Hou je vast, want PoA is met meer dan 25 evenementen gespreid over 5 weken groter dan ooit. Naast enkele klassiekers als de Part(y) of Antwerp, Waterfront Bar & Resto, het Tizarte Street Art Parcours en Aper’eau hebben we massa’s nieuwigheden voor jong en oud voorzien.

Dit jaar staan alle evenementen in het teken van zes thema’s: cultuur, familie, feesten, genieten, professionals en sport. Ook nieuw: onze vijf ambassadeurs die zich achter PoA 2019 zetten! Hier kan je ze alvast leren kennen.

Van 14 augustus tot en met 22 september bieden we tal van authentieke en verrassende ervaringen in een adembenemend decor. Neem dus zeker eens een kijkje in onze agenda en be Part of Antwerp!

 

PoA is een initiatief van vzw Part of Antwerp, met steun van Port of Antwerp, Stad Antwerpen en vele andere partners. Het is een initiatief door Antwerpenaren, voor Antwerpenaren. Iedereen is welkom!