0004_auping.png
 

Missie en visie auping

Een gloednieuw stadsfestival op het Eilandje? Daar zet Auping maar wat graag zijn schouders onder! Part of Antwerp bundelt álle troeven van de koekenstad in één groot event voor jong en oud. Een feest tjokvol activiteiten die de dynamiek van het Eilandje onderstrepen. En dynamiek, daar weten we bij Auping alles van. Want onze missie is om bij te dragen tot een energieke dag door optimaal slaapcomfort.  Die goede nachtrust heb je gegarandeerd nodig als je Part of Antwerp bezoekt ... Want je geniet er tien dagen lang van bruisende activiteiten. Van muziek en cultuur, kunst en architectuur, tot sport en gastronomie.

Nog niet zo lang geleden was het Eilandje een ingeslapen wasteland. Sinds de komst van het MAS is het een wakkere hotspot. Een ontmoetingsplek voor kunstenaars en creatievelingen, ondernemers en toeristen, denkers en doeners. En dat alles in een sfeer die even kosmopolitisch is als écht Antwerps.

Net zoals Auping: ons hoofdkantoor huist op de Rijnkaai, onze waarden zijn universeel en onze bedden en matrassen vind je zowat overal. Wat we nog gemeen hebben met Part of Antwerp? Dat we gepassioneerd, vernieuwend en betekenisvol zijn. En bovenal een ode brengen aan vakmanschap en authenticiteit –net zoals de vele kleppers die zich op het Eilandje thuis voelen. Van het Seefbier en Millevache tot ‘t Zilte en Luc Tuymans.  Na elke nacht op Part Of Antwerp weer klaar voor een energieke dag, dat zijn Auping nights, Better days!