Kom eten als een dokwerker tijdens SCHAFT!

Tijdens Part of Antwerp kan je komen eten als een dokwerker. We brengen de traditionele gaarkeuken naar het Zaha Hadidplein tijdens het Voet Aan Wal Jobfestival én tijdens Part of the Family. Grijp deze kans snel en reserveer je plaats hier!

De Antwerpse dokwerkers staan bekend als smakelijke eters. De traditionele gaarkeuken is de plaats waar de mannen en vrouwen in oranje havenpakken al jaar en dag hun honger kunnen stillen.

SCHAFT! wil de traditionele gerechten van de gaarkeuken weer in de spotlights zetten, maar zonder ze te verloochenen. Klassieke volksgerechten in een hedendaags en stijlvol jasje aan democratische prijzen: dat is het succesrecept.

Om het groepsgevoel compleet te maken schuif je mee aan aan lange tafels met een prachtig uitzicht over het water. Zo krijg je de kans om je als een echte docker te voelen! Als deel van het jobfestival ‘Voet Aan Wal‘ en de familiehavendag ‘Part of the Family’ brengen we de gerechten tot bij jou op het Zaha Hadidplein. Reserveren kan hier online.

MENU:

  • ½ kip met verse frietjes, met een glas water of bier
  • Stoofvlees op grootmoeders wijze met een scheut Leffe en verse frietjes, met een glas water of bier

Menu’s kosten € 20. Groepsformules zijn mogelijk, ook voor bedrijven. Contacteer jana@znz.be als je wil reserveren voor meer dan 10 personen.

Benieuwd? Hou dan zeker onze Facebookpagina in de gaten!

Reserveren kan hier online.