home-logo.png
 
Campagnebeeld-Duotone-zonder-logo-1.jpg
 

Het Eilandje is hot...en dat zal iedereen geweten hebben. De tweede editie van Part of Antwerp is een feit! Van vrijdag 14 september tot en met zondag 23 september bruist de buurt rond het Kattendijkdok en het Havenhuis nóg wat meer. 
Tien dagen lang wordt het omgevormd tot ‘Part of Antwerp’. Een festival boordevol activiteiten voor jong én oud.

 

WAT

Part of Antwerp is een tiendaags festival, met een goede mix aan activiteiten voor alle leeftijden en interesses. Reeds bestaande en populaire evenementen als Aper'eau en het Drakenbootfestival worden gebundeld tot één groot festival en aangevuld met tientallen nieuwe festiviteiten zoals Tizarte, een 3D Street Art Festival, Waterfront, een bar en restaurant op het water,… . Zowel foodies, sportievelingen, gezinnen, millenials, toeristen, muziekfanaten en toeristen, iedereen zal er zijn gading vinden en dat tien dagen lang.

 
Do you want to be a Part of Antwerp?
bg-blue.jpg
 

Waar

Op het Eilandje: van het indrukwekkende Havenhuis op het Zaha Hadidplein, langs het Kattendijkdok naar het Schengenplein, het Sasdok tot de Waagnatie en het Red Star Line Museum.

Wie

Georganiseerd door eventmarketingbureau Zanzibar mede ondersteund en toegejuicht door Port of Antwerp en Stad Antwerpen.

 
 

Voor wie

Een bruisend festival boordevol activiteiten voor jong én oud en alle interesses.

Wanneer

Van vrijdag 14 september tot en met zondag 23 september: tien dagen lang.

 
 

Waarom

Er vinden al heel wat verschillende festiviteiten plaats in de buurt én dezelfde periode. Van de Havenrun over het Drakenbootfestival en de Havendag. Met Part of Antwerp wordt alles gebundeld tot één groot festival waarmee Antwerpen als stad aan de stroom nog meer in de picture komt te staan.

Contact

Zanzibar bvba
Pottenbrug 2
Antwerpen
03/222.90.50