Back to All Events

Red Star Line Feest!


  • Red Star Line Museum Montevideostraat 3 2000 Antwerpen (map)
Red Star Line Feest.png
campagnebeeld Red Star.png

Het Red Star Line Museum wordt 5 jaar en dat wordt een heel weekend lang gevierd. Iedereen is welkom! Kom langs en ontdek als eerste wat er anders is. Op het programma: muziek, verhalen en taart!

 

Na drie maanden werken is het Red Star Line Museum klaar om jullie terug te ontvangen! De nieuwe tijdelijke expo Thuishaven vertelt de ervaringen van nieuwe Antwerpenaren die een thuis maakten in deze stad. Het vernieuwde einde van de permanente tentoonstelling is aangevuld met nieuwe pakkende verhalen en herinneringen van families en nazaten die hun leven opbouwden in Amerika.

Daarenboven reisde wereldberoemd componist Irving Berlin 125 jaar geleden als 5-jarige jongen met de Red Star Line naar Amerika. Omdat toeval niet bestaat, staat de piano centraal tijdens ons verjaardagsfeest.

Earlier Event: September 21
Docklands Festival