Back to All Events

Docklands Festival


  • Sloepenweg 2030 Antwerpen (map)
Docklands Festival.png
Docklands met logo.jpg

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 september meert DOCKLANDS aan op de Sloepenweg, een historische locatie tussen haven en stad. Het eclectisch, maar vooral pretentieloos, festival brengt een mix van techno, house, hiphop en r&b om de dansbenen op los te schudden onder een nazomerse herfstzon.

Openen doet het festival op vrijdag met een gratis nocturne, waar onder meer een barbecue, fototentoonstellingen en dj-sets op het menu staan. Een voorsmaakje van wat de dag nadien zal brengen: nog meer muziek en een uiteenlopende mix van foodtrucks en chefs die je smaakpapillen onderdompelen in een culinair bad van zowel lokale als wereldgerechten.

Zaterdag zullen maar liefst drie Antwerpse vaste waarden aan het roer staan om, naast onze eigen DOCKLANDS-mainstage, een stage te hosten: KLANK, High on House en Café Au Lait. Enkele opvallende namen van de tot hiertoe prijsgegeven line-up zijn Faisal, Tsar B, DVTCH NORRIS, Ramon Tapia, Technasia en Soulshakers. Afsluiten doen we in de undergound rave cave, Club Vaag.

Benieuwd naar de volledige line-up? We hebben nog enkele fijne verrassingen in petto, dus stay tuned!

Hebben we je overtuigd en wil je tickets aan de haak slaan? Dat kan ook!

Vrijdag 21 september: 16u00-00u00
Zaterdag 22 september: 14u00-05u00

Earlier Event: September 20
Jobevent
Later Event: September 22
Red Star Line Feest!