Back to All Events

Jobevent

  • Havenhuis Zaha Hadidplein 1 2030 Antwerpen (map)
Jobevent.png
jOBEVENT 2.0.jpg

BE PART OF ANTWERP!

Ontdek op donderdag 20 september jouw professionele toekomst in en rond de Antwerpse haven!

Het meest volledige jobevent, met zicht op de Haven, de Schelde, het Eilandje, het Havenhuis en de binnenstad. De ultieme gelegenheid om op 1 dag de leukste werkgevers te leren kennen, meer informatie in te winnen en je nieuwe job te verzilveren. Ja, er vallen heel wat jobs te rapen in de haven.

Kom Europa’s grootste reuzenrad ontdekken met zicht op het Havenhuis. Van 11u00 tot 15u00 krijg je als kandidaat de gelegenheid om op een hoogte van 55m kennis te maken met werkgevers en toekomstige collega’s. Zo krijg je een helder zicht op verschillende jobs en bedrijven in en rond de haven. Tijdens een ritje in het rad, speeddate je met HR-verantwoordelijken en sleep je mogelijks je droomjob in de wacht. We voorzien een foodtruck voor een hapje en een drankje tussen de ritjes door.

Talentenstroom en Talentenfabriek nodigen je uit om in het Havenhuis kennis te maken met 30 bedrijven, die op zoek zijn naar nieuwe werknemers. Verwacht geen formele sollicitatie maar boeiende gesprekken met werkgevers die je vertellen wat ze verwachten van een logistiek bediende of een technicus.

Inschrijven is niet nodig, gewoon afkomen. je kan ook deelnemen aan de gratis workshops
Personal Branding en Professioneel Netwerken.
Een must voor al wie op zoek is naar een job.

Wie zijn cv wil laten nakijken en wil upgraden met een professionele portretfoto, kan bij de cv-wizards en fotograaf van Zowerkthet terecht.

Met een ruim assortiment aan functies vind je makkelijk de ideale opportuniteit, volledig op jouw maat. Zeker als je de bedrijven in het Reuzenrad en het Havenhuis combineert:

van inspecteurs over project ingenieurs, commercial trainees, monteurs, sales medewerkers, manifestbedienden, vrachtwagen chauffeurs, logistiek medewerkers, service techniekers, boekhouders, heftruck chauffeurs, business developers, teamleaders, dossierbeheerders, allerlei coördinatoren, forwarders, transportplanners, dispatchers, expediteurs, kraanmachinisten, riggers, werfleiders, CAT tekenaars, procesoperatoren, douanedeclaranten, mechaniekers, begeleiders uitzonderlijk vervoer, fietskoeriers, management trainees, en zo veel meer…

That's it. Allen welkom! Breng voldoende cv's mee.

Earlier Event: September 16
Veerboot
Later Event: September 21
Docklands Festival