Back to All Events

Hong Kong Drakenbootfestival

  • Zaha Hadidplein 1 2030 Antwerpen (map)
Drakenbootfestival 2.png
IMG_7201.JPG

Op zaterdag 15 september 2018 gaan we met de drakenboten te water voor de 8ste editie van het Hong Kong Drakenbootfestival dat dit jaar plaats vindt op het Kattendijkdok en het Zaha Hadidplein. 

Het Hong Kong Drakenbootfestival, georganiseerd door Rotary Club Antwerpen-West, is één van de grootste zomerhappenings in Antwerpen. Het biedt bedrijven en organisaties een teambuilding in wedstrijdverband pur sang, de gelegenheid om klanten, leveranciers en vaste relaties in een ontspannen sfeer te ontvangen en iedere bezoeker te laten kennis maken met het bedrijf.  Zo wordt dit onvergetelijk evenement, naast het schouwspel van de drakenbootraces, het ideale dagje uit voor de ganse familie.

De ludiek uitgedoste teams zijn op zich al een attractie, de races op het water zijn dit natuurlijk ook.  Verder valt er op het Zaha Hadidplein nog veel  meer te beleven: heel de dag door is er ambiance verzekerd met live optredens van Vlaamse crooners zoals Ronny Lee, demonstraties en probeersessies van de Aziatische drumband Taikidoki’s, het straatorkest ‘t Klein Muziekske, … spektakel alom!

De toegang is gratis en jaarlijks genieten meer dan 6.000 bezoekers van de bruisende sfeer rond het water.

Earlier Event: September 14
Secret Dining
Later Event: September 15
Part(y) of Antwerp