Back to All Events

Tizarte 3D street Art Festival


Tizarte.png
Roberto - Hand+boot.jpg

Tijdens de 10-daagse organiseren we op het parcours rond het Kattendijkdok TIZARTE; een 3D street-artfestival. Bezoekers van Part of Antwerp zullen er niet om heen kunnen en op verschillende plekken in contact komen met de 3D street art.

Een 3D street-painting wordt vaak gebruikt voor het creëren van een optische illusie met perspectief en toont bij de juiste inkijkhoek bijvoorbeeld een diepte effect, een gat in de grond of een rechtopstaand realistisch object. Ontdek het afgewerkte street-artparcours vanaf vrijdag 14 september.

Houd zeker en vast onze website en Facebookpagina in de gaten, hier vind je binnenkort meer informatie over de locaties en artiesten.

Earlier Event: September 1
Waterfront Bar & Resto
Later Event: September 14
Aper'eau - Part of Antwerp edition