Back to All Events

Froefroe Familie Festival

  • CadX Kattendijkdok-Oostkaai 22 Antwerpen Belgium (map)

Op zondag 17 september zet Theater Froefroe een heus programma voor de jongste bezoekers van Part of Antwerp op poten. Ze spelen meerdere voorstellingen in de Cadx loods aan het Kattendijkdok.

Kammelot (6+): is een straattheater vol draken en riddergeweld. Het vertelt het verhaal van Koning Arthur en zijn trouwe ridder Lancelot die om de hand van de schone Guinevère strijden.

Roodhapje (5+): een geflipte, spannende en muzikale versie van het sprookje der sprookjes.

Deze voorstellingen zijn betalend. Meer info omtrent de programmatie en de tickets vind je hier:

Voor de betalende voorstellingen zijn er nog tickets beschikbaar aan de kassa vanaf 12u30!

Naast Kammelot en Roodhapje brengt Theater Froefroe ‘De Vijand’.

De Vijand (7+): het is oorlog maar wie is de vijand? De Vijand is een grappig, beeldend verhaal over de menselijke kant van een oorlog.

Deze gratis voorstelling wordt om 14u00, 15u30 en 16u30 opgevoerd. Hiervoor zijn geen tickets nodig. Kom af en sluit bij één van de opvoeringen aan. Is de capaciteit voor één van de opvoeringen bereikt? Geen probleem, er zijn van 12u30 tot 18u00 doorlopend nog tal van andere animaties voorzien. Speciaal voor jullie neemt Theater Froefroe ‘het Pretpakket’, ‘de Bangelijke Sprookjesmolen’ en ‘de Reus’mee. Of kom je aan het Kattendijkdok met het Dwergenspel, Kakvangen, de reuzenmarionet en nog vele andere leuke activiteiten uitleven!

Earlier Event: September 13
Hong Kong Drakenbootfestival
Later Event: September 14
Jobevent