Back to All Events

ATV-Vertelling

  • Zaha Hadidplein Antwerpen (map)
ATV vertelling.png
ATV.jpg

Kan je maar niet genoeg krijgen van de ATV Vertellingen? Dan heb je geluk! Er komt nog een extra ATV Vertelling als onderdeel van Part of Antwerp.

Op zaterdag 16 september komt niemand minder dan Johan Petit naar het Zaha Hadidplein aan het nieuwe Havenhuis voor een extra ATV Vertelling. Hij brengt er het beste uit zijn laatste show ‘Blackbird on a branch/Ne merel op nen tak’. Een ode aan de vrijheid in zijn typisch sappige vertelstijl. Laat je meeslepen door deze rasverteller met een voorliefde voor nostalgie! Het wordt een voorstelling over the struggle of life, over gaan lopen, opnieuw beginnen en alles totaal anders willen.

Afspraak op zaterdag 16 september om 13u30 met je eigen stoeltje op het Zaha Hadidplein voor de allerlaatste ATV Vertelling van deze zomer. Tot dan!

Earlier Event: September 1
Flying Pig
Later Event: September 6
Part of the Sky