Back to All Events

Bus-Kruid


  • Havenhuis Zaha Hadidplein Antwerpen (map)
Bus-kruid
BSKRD_HE_website.jpg

Bus-Kruid verzamelt voor de derde keer de beste foodtrucks en streetfood vendors samen. Ter gelegenheid van Part of Antwerp staat Bus-kruid in de schaduw van het nieuwe Havenhuis op het Zaha Hadidplein. 

Bus-Kruid is niet zomaar het zoveelste foodfestival. Ze serveren jou een totaalbeleving met als rode draad kruiden in alle vormen, geuren en kleuren. Culinair explosief is niet toevallig de slagzin. Uiteraard mag je een divers en kwalitatief hoogstaand culinair aanbod verwachten. Zo biedt het festival naast lekkere vis en vlees, ook nog heel wat koshere, halal en vegetarische specialiteiten aan. Ideaal om de diversiteit van onze Koekenstad in een gezellig sfeertje te vieren! Bovendien laten ze je ook graag ‘beerpairing’ ontdekken: bij elk gerecht krijg je een speciaal soort bier op (kruiden)maat bij jouw favoriete gerecht aangeraden. Hiervoor werkt Bus-Kruid samen met de sommelier van Duvel Moortgat.

Tot slot geniet je op Bus-Kruid van een sfeervolle muzikale omkadering. De dj’s zorgen ervoor dat jouw eten net iets sneller verteert dan normaal. 

Vanuit een unieke filosofie brengt Bus-Kruid dus een ode aan kruiden en aan de moestuin. Je eet er niet alleen heerlijk, maar vertrekt op een avontuurlijke ontdekkingstocht die steevast op de dansvloer eindigt.

“Bus-Kruid is een ware culinaire belevenis in een bijzonder kader: uit eten gaan wordt net even anders.”

 

Earlier Event: September 10
(P)Art of Antwerp
Later Event: September 13
Hong Kong Drakenbootfestival