Back to All Events

Sundays

  • Waagnatie Rijnkaai 150 Antwerpen (map)

Op zondag 10 september toveren we de Waagnatie om tot een muzikaal dansparadijs voor jong en oud. Er worden workshops gegeven en verscheidene dj’s nemen hun intrek in één van de cabanes aan de oevers van de Schelde. Maar ook de jonge bezoekers komen tijdens Sundays aan hun trekken.

Wat staat er op het programma?

14u00 - 15u00: Yoga met Nina De Man & Buscemi

15u30 - 16u15: Afrikaanse dans met live percussie - Stage Rumours

16u30 - 17u15: Lindy Hop - Dancing Sophie

17u30 - 18u15: Salsa - Bailando

Eén van de cabanes wordt tot een baby- en kidscorner omgetoverd. De andere cabanes worden muzikale eilandjes. Zo komt dj Pepe er salsa draaien, neemt Radio Minerva zijn intrek in één van de chalets aan de Waagnatie en brouwt Papa Mojito muzikale cocktails op zijn bakfiets. Verder zijn er foodtrucks die je de lekkerste gerechtjes voorschotelen. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om er voor iedereen een fijne namiddag van te maken.

Later Event: August 31
Jazz at the Roxy