Back to All Events

(P)Art of Antwerp

  • Braziliëstraat Antwerpen (map)
(P)art of Antwerp.png
Casstl.png

Braziliëroute i.s.m. MAFF & CASSTL

Tussen Rijnkaai en Kattendijkdok - Westkaai, in de luwte van het Red Star Museum ontwikkelt zich in treinsnelvaart een heel hippe en leuke wijk, vol nieuwe galerijen, art- en designshops en koffiebarretjes. Tijd dus om deze buurt mee te betrekken in ons Part of Antwerp verhaal.

Op zondag 10 september tussen 13u en 18u zetten ze de deuren wijd open en laten u heel de namiddag genieten van sfeervolle jazzklanken. Meer dan de moeite dus, om eens langs te komen.

MAFF – Braziliëstraat 23
Maff is in een grafische studio, gelegen in een prachtig pand op het Eilandje met een veelzijdige ruimte die ook perfect dienstdoet als event- of meetingruimte. Op zondag 10 september draaien we oude jazzplaten en presenteren we mooi keramiekwerk van Anne-Sophie Moors.  

CASSTL – Braziliëstraat 27
In de nieuwe galerij van Carla Arocha,  Stéphane Schraenen & Luc Tuymans, kan je genieten van diverse kunstwerken en treedt om 16u jazzmuzikant Eric Thielemans op. Hij improviseert op en over een sculptuur van Carla Arocha & Stéphane Schraenen.

BLOMSTER – Londenstraat 46
Blomster is een eigentijds ingerichte stadswinkel met een bijzonder aanbod verse bloemen, plantjes en accessoires. Bij Blomster klinkt altijd muziek uit de persoonlijke jazzverzameling van Jonas. Verwacht veel hedendaagse jazz uit de ECM catalogus, afgewisseld met muziek op labels als Blue Note, Verve en Impulse.

NO WORRIES – Kribbestraat 20
Welkom bij “No Worries”. Neem je tijd voor een goede mok koffie of thee, lees een magazine, eet een No Worries salade, open een boek of comic. We heten je van harte welkom in onze Jazzy huiskamer. 

COFFEEBAR BLACK & YELLOW – Nassaustraat 7
Antwerpens jongste koffiebar van de hand van ex-Caffènation-barista Joke De Coninck.

Earlier Event: September 9
FILO - Part 2
Later Event: September 12
Bus-Kruid