Deze events zijn nieuw op PoA 2019

PoA blijft maar groeien! Ten opzichte van 2018 kondigen we meer dan 10 nieuwe events aan! Zo kan je deze zomer op het Eilandje terecht voor onder andere:

Voet Aan Wal Jobfestival 
Vind een job tijdens het eerste jobFESTIVAL van België! Naast de vacatures van meer dan 40 havengerelateerde bedrijven kan je komen bijlaren in onze workshop area ‘Grow Zone’. Of kom gewoon netwerken tijdens de afterwork party of andere festivalanimatie. Inkom = gratis!

SCHAFT! 
We brengen de typische dokwerkerskeuken naar alle Antwerpenaren! Op verschillende momenten kan je bij SCHAFT! terecht voor heerlijke maar eenvoudige gerechten. Volkse gerechten die door onze chefs naar een nieuw niveau worden getild!

Kindertheaterfestival BRUIST
Opnieuw een primeur! PoA organiseert samen met Theater FroeFroe een kindertheaterfestival, genaamd ‘BRUIST’! Je vindt er o.a. workshops en optredens van muziek, theater, dans,… Alles om je te amuseren! Inkom = gratis!

Comedy Nights
PoA haalt de beste comedians naar het Eilandje. Op het Kerkschip en in de Seefbier Brouwerij zal je op zes avonden een mix vinden van jong talent en ervaren rotten. Dat wordt lachen!

Art of Antwerp foto-expo
In het Havenhuis exposeren enkele stadsfotografen hun beste foto’s van de Koekenstad. Curator ‘Den Antwerpenaar’ Mathieu Bout zal je versteld doen staan van de diversiteit van Antwerpen. Inkom = gratis!

Part of the Family
Kom je amuseren met het hele gezin tijdens Autoloze Zondag! Op onze familiedag ‘Part of the Family’ bieden we je – in samenwerking met Retro Antwerp – een leuke en nostalgische middag met alle vormen van entertainment. Inkom = gratis!

Flying Pig
Zin in een avond vol vrienden, muziek en ambiance in een fantastisch decor? Dan zal je je thuis voelen op Flying Pig! Dit aperitiefconcept slaat zijn tenten op onder het Havenhuis. Gegarandeerd een feestje! Inkom = gratis!

PoA Talks
Vier avonden lang dagen we alle Antwerpenaren uit om mee na te denken over actuele en relevante Antwerpse thema’s. Verspreid over het MAS Havenpaviljoen en het Havenhuis kan je komen luisteren naar sprekers van de UA, Port of Antwerp en vele anderen. Inkom = gratis!

Antwerp Port Epic
Wielerfans, dit is voor jullie! Deze wielerwedstrijd is een spin-off van de gerenommeerde ‘Schaal Sels’, met vertrek- en eindpunt op het Schengenplein. Mis deze kans niet om je wielerhelden te zien in een prachtig decor! Inkom = gratis!

Ciné-Maritime
In het prachtige Havenhuis tonen we begeesterende films met ‘water’ als rode draad. Een once in a lifetime-kans om van cinema te genieten op deze prachtige locatie.

En dat is natuurlijk niet alles… Hou onze agenda in de gaten voor meer leuke nieuwe evenementen!