Ook deze events zijn weer Part of Antwerp!

Part of Antwerp 2019 surft vrolijk verder op de succesvolle editie van 2018. Daarom hernemen we ook enkele events die vorig jaar in de smaak vielen.

 

Waterfront Bar & Resto

In Waterfront zorgen we bijna vijf weken lang voor heerlijke smaakbelevingen, van lunch tot diner, én met adembenemend zicht op het Havenhuis en de binnenstad.. De reservaties zijn nu al geopend (via deze link), dus wees er snel bij!

 

Tizarte Street Art Parcours

Ook in 2019 kan je weer knappe staaltjes street art bewonderen op ’t Eilandje. Je kan de bestaande kunstwerken van de vorige events verkennen, of je focussen op de twee nieuwe installaties die we maken rond het thema duurzaamheid. Vanaf eind augustus zal je deze kunnen ontdekken!

Secret Dining

Dineren op een exclusieve locatie, het is eens wat anders! In 2018 was de Secret Dining-formule helemaal uitverkocht, dus doen we dit succesvolle concept gewoon nog een keer over.

Aper’eau

Aper’eau staat al een decennium garant voor heerlijk zomerse vrijdagavonden in Antwerpen. Dit jaar toveren we het Zaha Hadidplein op 13 september om tot een afterwork-festivalterrein. Wedden dat je in de verleiding komt?

 

Part(y) of Antwerp by Retro Antwerp

Feesten met zicht op de nieuwe Antwerpse skyline en in de schaduw van het Havenhuis: fantastisch, toch? We verwachten opnieuw een massa party people op dit gratis dansfeest. Dit jaar zetten we nog meer in op de liefhebbers van evergreens, want het thema is ‘Retro Antwerp’!

Part of the Family: Ontdek de Haven

Alle families zijn welkom om de haven te ontdekken tijdens ‘Part of the Family’. Op 15 september, Autoluwe Zondag nota bene, kan je je laten rondleiden in de haven, gegidste wandelingen doen langs het Tizarte Street Art Parcours, genieten van kinderanimatie, auteurs ontmoeten en veel meer!

Naast de klassiekers hebben we natuurlijk nog heel wat nieuwigheden in petto… Ontdek onze volledige agenda hier!