Ambassadeurs

Part of Antwerp is een festival door Antwerpenaren, voor Antwerpenaren. Daarom riepen we jullie in het voorjaar op om ambassadeur te worden van PoA 2019. Uit de honderden (!) kandidaturen maakten we een – aartsmoeilijke – keuze, om uiteindelijk vijf ambassadeurs over te houden… En het zijn toppers!

Bibi Seck, Alexis, Jessica, Elisa en Tim hebben elk hun eigen achtergrond en interesses. Maar ze hebben (minstens) één ding gemeen: hun uitgesproken liefde voor ’t Stad! We stellen hen even voor.

Jessica De Block

Als oprichtster van booming business Antwerp Avenue en bezielster van Alfavrouwen mag je Jessica gerust een ondernemer in hart en nieren noemen. De Antwerpse boss babe geeft opleidingen in personal branding en digital marketing, maar houdt evengoed van grafisch ontwerp en reizen. Ben je een professional (in wording)? Jessica deelt tijdens Part of Antwerp haar tips & tricks voor op en naast de werkvloer!

Bibi Seck

Meet Bibi Seck! De 21-jarige Antwerpse dj die met een eclectische mix van urban beats, funky grooves, house en andere elektronische invloeden in sneltempo de Belgische clubs en festivals veroverde. Zowel achter de draaitafels als ervoor weet Bibi Seck als geen ander hoe je een feest van de grond tilt! Toeval wil dat wij haar uitnodigden voor het grootste feest van ‘t jaar, jij komt toch ook?

Alexis Sand

Alexis is een levensgenieter pur sang, houdt van lekker eten en beoefent in zijn vrije tijd fotografie. Met zijn Braziliaanse roots staat Alexis symbool voor alle mannen en madammen van ’t goei leven. Lekker eten met zicht op de Antwerpse skyline, een glaasje bij zonsondergang, rondvaren in jacuzzi’s, … Volg hem op de voet voor alles wat je écht niet missen mag!

Tim Marschang

Tim, beter bekend als Streetartwerpenaar, is onderhoudscoördinator in de haven, fan van Marvel Comics én bezieler van Street Art Antwerp. Sinds 2015 bundelt hij de schoonste grafittikunst van ‘t Stad en ver daarbuiten. Benieuwd naar zijn favorieten? Hij loodst je tijdens PoA met veel plezier langs tal van verborgen pareltjes. Afspraak aan het Kattendijkdok!

Elisa Habip

Elisa is met haar 6 lentes veruit de jongste ambassadeur in het rijtje. Ze houdt van dansen, tekenen én uitstapjes met haar familie. Samen met haar ouders, grootouders, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes zal Elisa haar ogen uitkijken tijdens Part of Antwerp. En reken maar dat ze ons vrijuit zal zeggen wat ze ervan vond!