Ambassadeur Tim tipt: Comedy Nights!

Als ‘Streetartwerpenaar’ kent Tim Marschang de straten van Antwerpen als zijn broekzak. We zijn dus blij dat hij een van de ambassadeurs van Part of Antwerp wilde zijn. We vroegen hem even naar welke evenementen hij speciaal uitkijkt.

TIZARTE STREET ART PARCOURS

“Geen verrassing natuurlijk: wanneer ik in een stad kom, speur ik automatisch naar kleur in het straatbeeld. Dit jaar organiseer ik extra rondleidingen langs populaire Eilandje. Je ontdekt dit jaar naaste de oudere ook nieuwe kunstwerken, met ‘duurzaamheid’ als thema.”

CINE MARITIME

“Films kijken op een iconische plek als het nieuwe Havenhuis? Ja, graag! Het programma biedt zowel recente toppers als oude klassiekers. Als filmliefhebber ben ik erg benieuwd.”

 

SCHAFT!

“Heel wat van mijn vrienden werken aan “de dok”, het is een aparte wereldje. Een mooie erkenning dat ze iedereen de mogelijkheid geven om eens van de befaamde gaarkeuken te proeven.”

COMEDY NIGHTS

“Wie houdt er niet van een lach en een zwaans? Met o.a. Amelie Albrecht, Joost Van Hyfte en Lukas Lelie staan er enkele comedians op het podium naar wie ik wel nieuwsgierig ben. En je kan meteen de Seefbierbrouwerij of het Kerkschip ontdekken!”

Wie is Tim?

Tim, beter bekend als Streetartwerpenaar, is overdag werkzaam als onderhoudscoördinator in een groot bedrijf in de Antwerpse haven, fan van Marvel Comics én bezieler van Street Art Antwerp. Sinds 2015 bundelt hij
de schoonste grafittikunst van ‘t Stad en ver daarbuiten en is hij mee grondlegger van het internationale Street Art Cities initiatief. Benieuwd naar zijn favorieten? Hij loodst je tijdens PoA met veel plezier langs tal van verborgen pareltjes. Afspraak aan het Kattendijkdok!