Ambassadeur Bibi Seck tipt: Docklands!

En of Part of Antwerp een feestje wordt! Het festival-aspect van PoA komt natuurlijk vooral naar de voorgrond tijdens de avondevenementen. En daar is Bibi Seck een specialist in, én bovendien onze ambassadeur. We vroegen haar waar zij het meeste zin in heeft…

DOCKLANDS FESTIVAL

“Het feit dat ik zelf draai op DOCKLANDS is niet de enige reden dat ik dit festival aan iedereen wil aanraden! Vorig jaar was het ondanks de regen al een stevig feestje, en dat zal dit jaar alleen maar bigger & better zijn.”

PART(Y) OF ANTWERP BY RETRO ANTWERP

“Een heel andere vibe dan ik zelf gewend ben, maar het is natuurlijk altijd leuk om uit je comfort zone te gaan. Het wordt een heel nostalgisch feestje met veel klassiekers. Heel dansbaar!”

 

FLYING PIG

“De Seefbierbrouwerij is een onderschatte partylocatie. Op het plein buiten heb je superveel plaats, maar zit je toch midden in het Eilandje. Dat wordt zeker plezant.”

ROOTSZOEKERS

“Geen feestje ditmaal, maar een heel interessante inkijk in migratie. In het Red Star Line Museum kan je zelf op zoek gaan naar je roots. Altijd cool, want een stad als Antwerpen verandert voortdurend.”

 

 

Wie is Bibi Seck?

Bibi Seck is een 21-jarige Antwerpse dj die met een eclectische mix van urban beats, funky grooves, house en andere elektronische invloeden in sneltempo de Belgische clubs en festivals veroverde. Zowel achter de draaitafels als ervoor weet Bibi Seck als geen ander hoe je een feest van de grond tilt!