Ambassadeur Alexis tipt: SCHAFT!

Tijdens PoA kan je genieten van alle vormen van cultuur en gastronomie. Dat is toevallig ook waar onze ambassadeur Alexis voor leeft. Welke hoogtepunten zou hij in zijn agenda genoteerd hebben?

ART OF ANTWERP

“Als fotografieliefhebber ben ik heel benieuwd naar deze foto-expo. Matthieu Bout leverde al knap werk als ‘Den Antwerpenaar’ op sociale media, en wie wil nu niet zien wat Frank Raes met een camera kan?”

SCHAFT!

“Met de eenvoudige keuken kan je mij in feite het meest gelukkig maken. Dit is voor mij échte comfort food. Onze typisch, Vlaamse klassieke keuken, voorzien door ‘Josianeke’ van de Gaarkeuken, dat kan alleen maar lekker zijn!”

WATERFRONT

“Een topchef als Piet Huysentruyt komt niet elke week zijn kunde tonen aan de Antwerpse fijnproevers. Culinair genieten op het water in een unieke setting, daar kijk ik alvast enorm naar uit.”

DOCKLANDS

“Heerlijk om na een drukke werkweek gezellig een glaasje te drinken en een hapje te eten met vrienden in een fantastisch kader. Dit in combinatie met de fantastische line-up is een perfecte mix om het weekend vullen.”

 

 

Wie is Alexis?

Alexis is een levensgenieter pur sang, houdt van lekker eten en fotografie. Met zijn Braziliaanse roots staat Alexis symbool voor alle mannen en madammen van ’t goei leven. Lekker eten met zicht op de Antwerpse skyline, een glaasje bij zonsondergang, heerlijk de ambiance opsnuiven, … Volg hem op de voet voor alles wat je écht niet missen mag!