Waterfront – Bar & Resto

terug naar agenda

Waterfront Bar & Resto is terug! Van 14 augustus tot en met 15 september kan je weer heerlijk lunchen en dineren op het water met adembenemend zicht op het Havenhuis en de binnenstad.

Wat maakt Waterfront zo bijzonder? De locatie! Waterfront bevindt zich namelijk op een ponton in het Kattendijkdok. Het ponton van 550 m² ligt op amper 30 cm boven de waterspiegel. Je neemt het aperitief, luncht of dineert dus letterlijk op het water!

Vorig jaar roerde Seppe Nobels in de potten en was de Waterfront met meer dan 2700 couverts en meer dan 4000 bezoekers helemaal uitverkocht! Dit jaar brengt het team van Restaurant Likoké zijn ontembare passie voor het koken van het zuiderse Frankrijk naar het Antwerpse Kattendijkdok.

Vijf weken lang zullen onder het goedkeurend oog van Piet Huysentruyt, zoon Cyriel en chef Anthony Stoop de meest opvallende Likoké-klassiekers geserveerd worden. Een unieke smaakbeleving die je ongetwijfeld niet wil missen!

WATERTAXI
Nog wat extra cachet toevoegen aan je diner? Gebruik dan de overdekte watertaxi!

*** UPDATE ***
De watertaxi’s zijn helemaal uitverkocht!

Inkom: De reservaties gaan van start op vrijdag 26 juli om 12u00 via www.thewaterfront.be
Datum: van 14/08/2019 tot en met 15/09/2019
Locatie: Waterfront Bar & Resto bevindt zich op een ponton in het Kattendijkdok, ter hoogte van het Sasdok (Sluisstraat).
Betalen: alleen met kredietkaart of debetkaart
Bereikbaarheid: lees hier meer
Rolstoel- en kinderwagentoegankelijk: het ponton van Waterfront is alleen bereikbaar via een trap en is dus helaas niet toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.
Partners: Restaurant Likoké, J&M Catering

Bevestig je komst op Facebook!

Kattendijkdok: Tijdens Part of Antwerp is het Kattendijkdok de plaats om figuurlijk aan te meren. De meeste evenementen vinden plaats tussen de Londenbrug en de Siberiabrug, met zicht op het nieuwe Havenhuis of de moderne woontorens op de Westkaai.

Ponton in Kattendijkdok