Tizarte Street Art Parcours

terug naar agenda

Part of Antwerp slaat de brug tussen oud en nieuw, en Tizarte is daarvoor het ideale uithangbord. Dit parcours neemt je mee langs graffiti en andere streetart, en toont je hoe creativiteit en durf onze oude denkbeelden drastisch kunnen veranderen.

Laat je verrassen tijdens de derde editie van het Tizarte Street Art Parcours. Opnieuw komen enkele nationale en internationale straatkunstenaars naar Antwerpen om het Eilandje in de verf te zetten.

Samen met onze partners Piazza dell’Arte, Stormkop en Treepack laten we Antwerpse jongeren via workshops mee nadenken over duurzaamheid en recyclage. Dit vertaalt zich in verschillende kleine en één groot kunstwerk dat we op 31 augustus onthullen, tussen 16u en 19u op de Stormkop-site. Iedereen welkom!

Trek eropuit en ontdek het Tizarte Street Art Parcours op eigen houtje of ga mee op sleeptouw met Tim Streetartwerpenaar van Street Art Antwerp tijdens een 2 uur durende wandeling met deskundige uitleg vol weetjes en leuke anekdotes over de vele 3D-kunstwerken van binnen- en buitenlandse artiesten!

De Tizarte Street Art Tours vinden plaats op op 30/8, 31/8, 1/9, 7/9, 8/9, 13/9 en 14/9. Reserveer je tickets voor de gegidste wandeling hier voor € 13.
Ohja: tijdens Part of the Family op 15/09 organiseren we twee gratis Tours!

Meer concrete info over de precieze locaties van de kunstwerken vind je hier binnenkort!

Ben je 16 jaar of ouder? Heb je enige artistieke of technische ervaring? En wil je graag meewerken aan de nieuwe 3D-kunstwerken voor Tizarte Street Art Parcours gemaakt uit afvalmaterialen?

Schrijf je dan vóór 31 juli in voor de GRATIS street art masterclass onder begeleiding van streetartkunstenaar Feoflip via www.piazza.me/zomer en bouw mee van 19 tot en met 23 augustus in Stormkop!

Inkom: gratis
Datum: van 31/08/2019 tot en met 15/09/2019. Officiële opening op 31/08, 16u-19u, op de Stormkop-site.
Locatie: ’t Eilandje, omgeving van Kattendijkdok.
Bereikbaarheid: meer info vind je hier
Rolstoel- en kinderwagentoegankelijk: ja
Partners: Treepack, Piazza, Stormkop
Ook op deze dagen: je kan Tizarte combineren met bijna elke andere PoA-activiteit! Check de agenda.

Bevestig je komst op Facebook!

’t Eilandje: Het Eilandje is het epicentrum van Part of Antwerp. Oude industrie clasht er met hypermoderne architectuur. Als brug tussen haven en stad is het Eilandje het meest bruisende deel van Antwerpen anno 2019. En je vindt er een broeihaard van hippe horeca-adresjes aan het water!

Het Eilandje