Slam Poets

terug naar agenda

Wat krijg je als je dichtkunst combineert met performance? Slam Poetry! Geïnspireerd door elementen uit de rap scene zorgen slam poets voor een leuke mix tussen het geschreven en gesproken woord.

Op vrijdagavond kan je het slotweekend van Part of Antwerp inzetten met de Slam Poets in het Kerkschip. Samen met partner Boek.be, Boekenbeurs Antwerpen en Creatief Schrijven laten we enkele befaamde slam poets hun kunsten etaleren op het podium.

Lokale poetry slamhelden laten je met hun woorden alle hoeken van het Kerkschip zien. Vaak ritmisch en opzwepend, dan weer stil en ingetogen. Spoken word op het scherpst van de snee.
Laat je meeslepen door levensgenieter Renato Miguel, podiumdichter Kevin Amse, de Turnhoutse Tom Driesen, de pittige Kim Franck en geboren en getogen Antwerpenaar Yannick Moyson. Deze laatste komt met baard en staart en als MC je hart veroveren!

Na de pauze is het woord aan iedereen. Grijp de microfoon en neem deel aan de open mic.

Programma:

20.00u – 21.00u: Renato Miguel, Kevin Amse, Tom Driesen, Kim Franck en Yannick Moyson
21.00u – 21.30u: pauze
21.30u – 22.30u: open mic

Benieuwd? Kom naar het Kerkschip! Inkom is gratis.

Toon je interesse via dit Facebookevent!

Inkom: gratis!
Datum: 13/09/2019, 20.00u – 22.30u
Locatie: ’t Kerkschip, Houtdok 25A, Haven 25, 2030 Antwerpen
Bereikbaarheid: lees meer info hier
Rolstoel- en kinderwagentoegankelijk: ja
Partners: Het Kerkschip, boek.be, Boekenbeurs Antwerpen, Creatief Schrijven
Ook op deze dagen: Waterfront Bar & Resto, Art of Antwerp: Foto-expo, Tizarte Street Art Parcours, Aper’eau

Kerkschip: Het Kerkschip is al decennia een iconische locatie op het Eilandje. Als voormalig oorlogsschip uit gewapend beton (!) werd het in 1950 omgevormd tot een ontmoetingsplaats voor (ex-)schippers. Gelegen in het Houtdok heeft het Kerkschip, naast een kerkgedeelte, ook een charmante feestzaal.

Kerkschip