Van werken krijg je honger! Daarom staan de Antwerpse dokwerkers bekend als smakelijke eters. De traditionele Gaarkeuken 110 is de plaats waar de mannen en vrouwen in oranje havenpakken al jaar en dag hun honger kunnen stillen.

SCHAFT! wil de traditionele gerechten van de gaarkeuken weer in de spotlights zetten, maar zonder ze te verloochenen. Klassieke volksgerechten in een hedendaags en stijlvol jasje aan democratische prijzen: dat is het succesrecept.

Om het groepsgevoel compleet te maken schuif je mee aan aan lange tafels met een prachtig uitzicht over het water. Zo krijg je de kans om je als een echte docker te voelen!

Als deel van het jobfestival ‘Voet Aan Wal‘ en de familiehavendag ‘Part of the Family’ brengen we de gerechten tot bij jou op het Zaha Hadidplein. Reserveren kan hier online.

MENU:

  • ½ kip met verse frietjes, met een glas water of bier
  • Stoofvlees op grootmoeders wijze met een scheut Leffe en verse frietjes, met een glas water of bier

Menu’s kosten € 20. Groepsformules zijn mogelijk, ook voor bedrijven. Contacteer jana@znz.be als je wil reserveren voor meer dan 10 personen.
Benieuwd? Hou dan zeker onze Facebookpagina in de gaten!

Reserveren kan hier online.

Prijs: menu’s vanaf € 20. Reserveren kan hier online.
Datums: 12/09 en 15/09
Locatie: Zaha Hadidplein, 2030 Antwerpen
Betalen: per reservatie of ter plaatse. De plaatsen zijn beperkt.
Bereikbaarheid: lees meer info hier
Rolstoel- en kinderwagentoegankelijk: ja
Partners: SCHAFT!, Gaarkeuken 110
Ook op deze dagen: Waterfront Bar & Resto, Art of Antwerp: Foto-expo, Tizarte Street Art Parcours, Voet Aan Wal Jobfestival, Part(y) of Antwerp by Retro Antwerp, Kindertheaterfestival Bruist!, Part of the Family: Ontdek de Haven

Zaha Hadidplein: Vernoemd naar de architecte van het nieuwe Havenhuis, is het Zaha Hadidplein vandaag een landmark op zich. Met een prachtig zicht op het Kattendijkdok vormt het de brug tussen de Haven en de Stad. Het vormt dus het ideale zenuwcentrum van Part of Antwerp.

Zaha Hadidplein