Part(y) of Antwerp by Retro Antwerp

terug naar agenda

Part(y) of Antwerp is terug! Dit jaar is het gratis volksfeest het decor van ‘Retro Antwerp’. Dus: iedereen welkom op het Zaha Hadidplein voor een fantastisch nostalgisch dansfeest!

Feesten met de skyline van ’t Stad en het Kattendijkdok als decor? Dat kan op Part(y) of Antwerp! De naam zegt het zelf: op zaterdag 14 september organiseren we het beste feestje van ’t Stad, en dat doen we dit jaar niet alleen…

Het nieuwe concept Retro Antwerp zorgt voor een nostalgisch dansfeest, met optredens van The Blue Heathens en Moodcollector. Ook dj Ben Mouling van Radio Modern en Guy De Pré van de Pré-Historie komen plaatjes draaien om het feest compleet te maken. Dat belooft dansen, swingen en feesten zoals in de ‘good old days’!

Dit is de volledige line-up:

18.00u – 18.15u: Grote Prijs Guy De Pré
18.00u – 19.00u: DJ Benny Blue
19.00u – 20.00u: The Blue Heathens
20.00u – 21.00u: DJ Benny Blue
21.00u – 22.00u: Moodcollector
22.00u – 00.00u: DJ Guy De Pré

Dit gratis volksfeest is nu al een hoogtepunt van Part of Antwerp. Geloof je ons niet? Check hier de aftermovie van de editie van 2018!

Ohja: als je al eerder wil proeven van de nostalgie, kan je op zaterdagmiddag al terecht op het Zaha Hadidplein voor Retro Antwerp! En ook tijdens Part of the Family op zondag staat het retro-gevoel centraal!

Inkom: gratis
Datum: zaterdag 14/09/2019 vanaf 18u
Locatie: Zaha Hadidplein, 2030 Antwerpen
Betalen: met cashless card. Opladen kan ter plaatse met cash, kredietkaart of debetkaart.
Bereikbaarheid: lees hier meer
Rolstoel- en kinderwagentoegankelijk: ja
Partners: Retro Sur Mer, Retro Antwerp
Ook op deze dag: Waterfront Bar & Resto, Art of Antwerp: Foto-expo, Tizarte Street Art Parcours, SCHAFT!, Kindertheaterfestival Bruist!

Bevestig je komst op Facebook!

Zaha Hadidplein: Vernoemd naar de architecte van het nieuwe Havenhuis, is het Zaha Hadidplein vandaag een landmark op zich. Met een prachtig zicht op het Kattendijkdok vormt het de brug tussen de Haven en de Stad. Het vormt dus het ideale zenuwcentrum van Part of Antwerp.

Zaha Hadidplein