DOCKLANDS FESTIVAL

terug naar agenda

Dockers, spits jullie oren! Op vrijdag 20 en zaterdag 21 september zet DOCKLANDS opnieuw voet aan wal voor een tweede editie dansen aan de Sloepenweg. Zet het in je agenda en vertel het voort!

DOCKLANDS is een eclectisch muziekfestival met een opvallende mix van techno, house, hiphop en r&b in een no-nonsense setting.

Naast het eigen DOCKLANDS-podium zijn stagehosts van dienst niemand minder dan onze trouwe vrienden van Klank MusicCafé au lait en SOMMAR. Enkele opvallende namen uit de reeds prijsgegeven line-up zijn Curtis Alto, Red Axes, Glints, Denis Horvat, Kevin Kofii, Nico Morano, Notoir en Faisal. Naarmate het festival dichterbij sluipt heeft de organisatie nog enkele fijne verrassingen in petto.

Aan stevige beats dus alvast geen gebrek. Aan uitgebreid foodaanbod evenmin. Een uiteenlopende mix van foodtrucks zal 48 uur lang je smaakpapillen onderdompelen in een culinair bad van zowel lokale als wereldgerechten vervaardigd met enkel de beste ingrediënten van overzee.

Bekijk hier de aftermovie van 2018!

Inkom: € 15 – € 30
Datums: vrijdag 20/09 en zaterdag 21/09
Locatie: Sloepenweg, 2030 Antwerpen
Tickets: te koop via www.docklandsfestival.be
Betalen food & drinks: met cashless card. Opladen kan ter plaatse met cash, kredietkaart of debetkaart.
Bereikbaarheid: meer info lees je hier.
Rolstoel- en kinderwagentoegankelijk: sommige delen van DOCKLANDS hebben een onverharde ondergrond.
Partners: Klank Music, Café Au Lait, SOMMAR

Bevestig je komst op Facebook!

Sloepenweg: Het park aan de Sloepenweg is een van de vele verborgen pareltjes van het nieuwe Eilandje. Deze gloednieuwe groene oase verbindt de Schelde met het Eilandje. Het is de plaats bij uitstek om te ontsnappen aan de drukte van de Stad en heerlijk te relaxen. Of om te feesten tijdens Docklands, natuurlijk!

Sloepenweg