Comedy Nights

terug naar agenda

Antwerpenaren en hun gevoel voor humor, het is allemaal wat! Tijdens de Comedy Nights van Part of Antwerp krijgt iedereen de kans om verder kennis te maken met een reeks lokale & buitenlokale podiumhelden.

Koop je tickets nu hier!

***UPDATE*** De try-out van Bart Cannaerts is al uitverkocht!

Verspreid over zes avonden presenteren we in het Kerkschip en de Antwerpse Brouw Compagnie (Seefbier) een verzameling van gevestigde comedy-toppers en aanstormend talent. Van Amelie Albrecht tot Jeron Dewulf, Bart Cannaerts en Kamal Kharmach: voor elk wat wils!

Koop je tickets nu hier!

PROGRAMMA
***UITVERKOCHT*** 31 augustus om 20u, Kerkschip: Bart Cannaerts (try-out)
3 september om 20u, Seefbier: Amelie Albrecht & Jeroen Leenders, MC Soe Nsuki
5 september om 20u, Kerkschip: Jeron Dewulf & Joost Van Hyfte
7 september om 20u, Kerkschip: Erhan Demirci & Lukas Lelie
10 september om 20u, Seefbier: Kamal Kharmach & Seppe Toremans, MC Jan Linssen
12 september om 20u, Seefbier: Steven Mahieu & Bas Birker

Koop je tickets nu hier!

Vooraf genieten van een hapje en een drankje? Reserveer het comedy menu voor € 20 per persoon en schuif aan tafel om 18u. Op het menu:

*¨In Seefbier: pomodore soep met mascarpone (voorgerecht) en huisgemaakte lasagne op basis van spinazie en blauwe kaas of stoofvlees met sla en krieltjes als hoofdschotel.

* In ’t Kerkschip: duo van pompoensoep en buideltje van zalm (voorgerecht) en konijnenbout met bier van Seef, fris slaatje en frietjes of gebakken rogvleugel met primeur groentjes en aardappelwaaier als hoofdgerecht.

De deuren gaan open om 19u, de show begint om 20u30. Kom op tijd!

Koop je tickets nu hier!

Inkom: € 15 per persoon – koop je tickets nu hier.
Datums: 31/08, 03/09, 05/09, 07/09, 10/09 en 12/09
Locatie:
Kerkschip: Houtdok 25A, Haven 25, 2030 Antwerpen
Antwerpse Brouw Compagnie: Indiëstraat 21, 2000 Antwerpen
Bereikbaarheid: Lees meer info hier
Rolstoel- en kinderwagentoegankelijk: ja
Partners: Antwerpse Brouw Compagnie. Het Kerkschip
Ook op deze dagen: Waterfront Bar & Resto, Art of Antwerp, Tizarte Street Art Parcours, Voet Aan Wal Jobfestival, SCHAFT!, PoA Talks

Kerkschip: Het Kerkschip is al decennia een iconische locatie op het Eilandje. Als voormalig oorlogsschip uit gewapend beton (!) werd het in 1950 omgevormd tot een ontmoetingsplaats voor (ex-)schippers. Gelegen in het Houtdok heeft het Kerkschip, naast een kerkgedeelte, ook een charmante feestzaal.

Seefbier: De Antwerpse Brouw Compagnie is een onafhankelijke brouwerij in het hart van het Eilandje, die onder andere Cadix, Bootjesbier en de Antwerpse klassieker Seef brouwt. In het Brouwerij Kaffee kan je kennis maken met de bieren, hapjes, en Antwerpse comedians op de comedy-avonden.

Kerkschip & Seefbier